Tjejvasan

Äntligen är vi på platts i Mora för att genomföra våra mål som vi satt tidigt i våras. Nu bannemej skall det köras skidor. Idag Lördag 27/2 kör Tjejerna Tjejvasan och de startar kl12.00. Jag skall hålla koll på dem  under loppet och se efter Meja. Jag har fått de första parsertiderna och inväntar pasertiden vid Eldris då kommer jag och våra husvagnsgrannar kommer att gå ut och heja fram dem.
Sitter och tittar ut på en ström av åkare som paserar strax före målet under tiden som jag äter upp mig inför morgondage. Börjar nu att bli lite närvös inför loppet, men jag får intala mig att jag gör så gott jag kan.
Bilden är när Tjejerna stiger på bussen på förmiddagen 10.00, som tar dem till Oxberg "starten".


Vasan närmar sig!

Idag är det 7 dagar till jag skall köra Vasaloppet "öppet spår" och känns redan lite pirrigt. De yttre förutsättningarna för att ha kunnat träna kan inta varit bättre för oss här nere i söder så nan hoppas bara på att man tränat tillräckligt för att göra ett lopp som man är nöjd med.

Kall morgon i spåret


GSK har fått en hemsida!

Efter önskan från medlemmarna på årsmötet blev det dags att lägga upp en hemsida för Gnosjö sportfiskeklubb. Det blev min lott att ombesörja att det kommer igång. Efter ett möte med styrelsen kom det fram lite om hur vi vill ha det och att jag och Ulf Brandin skulle se till att det  blir något av det som önskades. En hemsida där vi kan marknadsföra Mossasjön som ett fint vatten och från denna sidan sedan kan medlemmarna logga in på endast klubbens medlemmar sida. Detta är nu löst och har gett över uppdrag till Ulf att fortsätta att designa sidan. Kolla gärna in. www.gnosjosportfiskeklubb.se


Nedan har ni ett verk från en av våra tisdagskväller som vi binder lite för kommande säsong. Jag har ju halkat in lite på laxbanan så lite laxflugor blir det framöver.


Lakfiske på Flaten

1525gTisdags 2/2 kväll lite tight om tid för vi har bestämt att åka ut och fiska Lake på isen på Flaten. 17.00 satte det kurs mot Hillerstorp och Flaten. Riktigt skitväder med blåst snö på tvären och ca -2 grader. Pakerade och lastade ut för att bege oss. Det är ca 1,5 km att gå till plattsen vi ville fiska på. Satte några ismeten och borrade några extra hål för pimpel efter lake. Jag satt ca 30min i första hålet men inget kändes. Gick bort till de andra och de grillade för fullt, både korv och hamburgare. Gick bort en bit till för att göra ett nytt hål och efter ca 10 min kom det upp en lake på 1525g. Efter det kända jag inget mer och klockan började närma sig 20.00. Då kom det upp en lake till som var lika stor som min.


RSS 2.0