Västkusten

Då var årets första laxförsök gjort. Det var 2 år sedan sist jag svingade 2 handspöt över ett laxvatten´Strax efter lunchtid kom man ner till lagan och det såg härligt ut. Redan fanns där en fiskare som vi pratade lite med, jo jag har träffat honom innan och Janne känner honom väl. "Greven". Han hade inte fått  något idag men tidigare i år har han landat ett antal öringar.
riggningen av spöna gick relativt fort så snart var vi i vattnet. Med lite ovana så blev kasten inte så bra första rundan utan att jag rådfrågade lite blev det rätt hyfsade kast.
Några rundor och det bärjade skrika lite i magen efter mat så vi tog en paus för att äta.Nypotatis och Matjesill inte fy skam.
Mätta och goa gick vi åter för att göra några rundor.
Inga napp eller synliga Laxar och vi fick ge oss.

Morgonen hadde vi tillbringat i kustbandet vid Påarp strax söder om Halmstad. Siktet var här Öring. Klart vatten och rätt lågt vatten fiskade vi hela förmidagen uta at här heller ha lyckats, men fisk såg vi vid ett flertal tillfällen.
Mina borstmaskar provades och jag var nöjd med dem för de gich bra i vattnet precis som jag hade tänkt, endast färgen kan ha varit lite Blåare.

Sen kväll var vi åter i Gnosjö och som vi sade till varandra "F-N" vilken underbar dag!!!!'


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0